Aangepaste dienstverlening
i.v.m. het Coronavirus

Het Coronavirus vraagt van ons allemaal om anders te bewegen. De Beweegruimte biedt de komende periode haar diensten op een aangepaste manier aan. Kijk hieronder voor alle informatie over hoe wij werken tijdens Corona: in de praktijk en met betrekking tot de trainingen.

de Beweegruimte
Laatste update: 29 april 2020

Het anderhalve meterbeleid in de Beweegruimte

De Beweegruimte volgt de adviezen van de Rijksoverheid, RIVM en Beroepsverenigingen. Het videoconsult heeft op dit moment de voorkeur. Echter, wanneer herstel uitblijft bespreken we de mogelijkheden met je van bezoek en of behandeling in onze praktijk.

Anderhalvemeter

De anderhalve meter samenleving zal er voorlopig nog zijn. Daarom implementeren we met ingang van heden het anderhalve meter beleid in onze praktijken:
– Praktijk voor Fysio & Manuele Therapie Judith Verbeek – link
– Praktijk Huis van Zuid – Psychotherapie Kind & Jeugd (Nienke Smit) – link
– Praktijk MaalPlus – Voeding & leefstijlcoaching (Frederique Higler) – link
– Praktijk Ontwikkeling in Beweging – Psychomotorische therapie & Weerbaarheidstraining voor kinderen (Michael Taen) – link

Veel beweegruimte

We volgen de voorschriften vanuit Overheid, RIVM en Beroepsverenigingen en bekijken op maat en in overleg met jou de noodzaak en de mogelijkheden van face to face consulten en behandelingen.

De Beweegruimte is een groot pand (200 m2), we plannen afspraken met voldoende ruimte ertussen en maken gebruik van de voor- en achter in- en uitgangen van het gebouw. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Lees meer

Image

Livestream Pilates en Yin Yoga

Elke week geven we live training via een videostream. Zo blijf je vanuit huis op een vertrouwde manier toch fit en in beweging. Het abonnement is ook beschikbaar voor mensen die nog niet sporten bij de Beweegruimte. We hopen zo veel mogelijk mensen vitaal en flexibel te houden in deze periode en de continuïteit van de Beweegruimte te kunnen borgen.

Lees meer

Bewegen in het Bos

De bosworkshops en -trainingen zijn bedoeld om op korte termijn snelle effecten te veroorzaken in het versterken van jouw immuunsysteem. We ontmoeten elkaar in een kleine groep en respecteren ruime afstand tot elkaar. We doen oefeningen, delen kennis en genieten van de gezondmakende voordelen die de natuur heeft op ons hele systeem. Verzamelplaats: parkeerplaats Biltse Meertje.

Workshop Positieve Gezondheid

Judith deelt haar kennis vanuit de Manuele therapie, Salutogenese en Positieve Gezondheid waarmee je direct jouw immuunsysteem kunt boosten en je verende kracht kunt behouden en vergroten.

We doen mindfulness oefeningen, bewegen tussendoor intensief en je leert hoe je positieve gezondheid op jezelf toepast.

Deze workshop duurt 1 uur en kost €15,-

Direct aanmelden

Training Yoga in het groen

Maud neemt je mee in een totaal andere Yoga-ervaring. In het bos zijn draagt bij aan het verbeteren van onze weerstand.

Het zien van bomen en wolken en het horen van natuurgeluiden werkt stress-verlagend en vergroot jouw gezondheid. Laad jezelf op, voel je fit, maak ruimte in je hoofd en geniet van de natuur. Beweeg jezelf (weer) in balans.

Deze training duurt 1 uur en kost €15,-

Direct aanmelden

Training Bos Boost – Topfit!

Topfit training in het bos om jezelf een oppepper te geven! Samen intensief trainen (met gepaste afstand) in en met de natuur, en natuurlijk lekker lachen met elkaar.

In korte tijd voel jij je weer opgeladen, is je hoofd leeg en blijft jouw conditie goed op peil!

Deze training duurt 30 minuten en kost €7,50

Direct aanmelden

Rustige (thuis)werkplek te huur

In de Beweegruimte zijn gedurende de Corona periode enkele kamers beschikbaar als rustige werkplek. Handig als je geen goede thuiswerkplek hebt en niet naar je normale werkplek kunt. Lichte ingerichte kamer van 16m2, voorzien voor snelle wifi-verbinding en eigen toegangsdeur.

Neem contact op voor meer informatie

Veel gestelde vragen

top

Inschrijven voor de nieuwsbrief
X