Ons beleid
i.v.m. het Coronavirus

Het Coronavirus vraagt van ons allemaal om anders te bewegen. De Beweegruimte heeft aanvullende maatregelen genomen om haar diensten aan te bieden. Kijk hieronder voor alle informatie over hoe wij werken tijdens Corona: in de Praktijk en met betrekking tot de Trainingen.

de Beweegruimte
Laatste update: 3 december 2020

Coronamaatregelen bij de Beweegruimte

In de Beweegruimte hebben wij diverse maatregelen getroffen om je op gepaste en verantwoorde wijze te ontvangen. Samen naleven van deze leefregels houdt ons allemaal gezond!

Praktijkbezoek

Wanneer je in één van de praktijkruimten bent is er voldoende afstand en is het dragen van een mondkapje niet nodig – voor therapie is het zelfs essentieel om elkaars gezichtsuitdrukkingen goed te kunnen waarnemen. Wanneer de behandelaar dichterbij komt dan 1,5 meter zal hij of zij een mondkapje dragen. Mogelijk dragen we tijdens behandelingen extra beschermingskleding.

Groepstrainingen

Zolang we onderling 1.5 meter afstand houden kan er in de zaal getraind worden. Groepslessen worden niet gezien als teamsport en mogen door blijven gaan onder de huidige coronamaatregelen. Hierbij gelden nog de volgende punten:

Mochten er nog vragen zijn, laat het dan aan ons weten.

Blijf gezond en graag tot ziens!
Team De Beweegruimte

top
X