Ons beleid
i.v.m. het Coronavirus

Het Coronavirus vraagt van ons allemaal om anders te bewegen. De Beweegruimte heeft aanvullende maatregelen genomen om haar diensten aan te bieden. Kijk hieronder voor alle informatie over hoe wij werken tijdens Corona: in de Praktijk en met betrekking tot de Trainingen.

de Beweegruimte
Laatste update: 14 oktober 2020

Kom niet bij ziekteverschijnselen

Wij verzoeken je vriendelijk om jouw afspraak of training af te zeggen indien je klachten ervaart aan longen en luchtwegen, koorts hebt, niest, hoest en/of keelpijn hebt. Wij brengen gezien deze omstandigheden een last minute afmelding niet in rekening. Vertrouw bij deze afweging op gezond verstand en neem zelf gepaste verantwoordelijkheid.

Praktijk

Naar de adviezen vanuit RIVM en Beroepsverenigingen Paramedische Zorg mogen praktijken patiënten ontvangen mits zorg nodig is, de juiste voorzorgsmaatregelen getroffen zijn en beschermingsmaterialen kunnen worden ingezet. We volgen in de Beweegruimte deze richtlijn voor een verantwoorde ontmoeting en of behandeling. Behoor je tot de kwetsbare groep? En blijkt dat jouw gezondheid een verhoogd risico geeft op een ernstig beloop van Corona? In dat geval zullen wij in een videoconsult of telefonisch met je bespreken of behandeling verantwoord is of beter nog even uitgesteld kan worden.

Groepstrainingen

Zolang we onderling 1.5 meter afstand houden kan er in de zaal getraind worden. Groepslessen worden niet gezien als teamsport en mogen door blijven gaan onder de nieuwe coronamaatregelen. Hoe de overheid aankijkt tegen de groepsgrootte bij een buitentraining is nog niet helemaal duidelijk. Het lijkt er namelijk op dat we niet met een grote groep kunnen sporten, maar wel met een paar groepen van 4 mensen die voldoende ruimte houden. Met de Bos Boost trainen we daarom gelijktijdig met meerdere groepen van 4 totdat meer duidelijk is.

Coronamaatregelen bij de Beweegruimte

In de Beweegruimte hebben wij diverse maatregelen getroffen om je op gepaste en verantwoorde wijze te ontvangen en te behandelen. Samen naleven van deze leefregels houdt ons allemaal gezond!

Mogelijk dragen we tijdens behandelingen extra beschermingskleding. Denk hierbij aan een gezichtsmasker, handschoenen, een beschermjas en een beschermbril. Deze beschermingsmaterialen zijn bedoeld om de gezondheid te borgen voor zowel patiënt als behandelaar

Blijf gezond en graag tot ziens!
Team De Beweegruimte

top
X