Judith Verbeek

Eigenaar de Beweegruimte | Master Manueel Therapeut | Gezondheidsfacilitator

Mijn naam is Judith Verbeek. Na ruim vijftien jaar bij verschillende praktijken te hebben gewerkt, ben ik onlangs met veel plezier mijn eigen onderneming de Beweegruimte gestart.

Na mijn opleiding fysiotherapie deed ik de vierjarige specialisatie tot manueel therapeut en in 2009 behaalde ik mijn mastertitel. Ik zag de veelbelovende combinatie met Pilates en deed in Kopenhagen mijn STOTT Pilates examen in 2005. De combinatie van therapeut zijn en docent bewust bewegen maakt mijn passie voor vrij bewegen met plezier compleet.

Ik breidde mijn manueel-therapeutische kennis en expertise verder uit op het gebied van pijn en beperkingen in de oro-faciale regio: het hoofd, hals- en kaakgebied met de CRAFTA opleiding. Denk bijvoorbeeld aan nekpijn, hoofdpijn, migraine, kaak- oor- (tand-)pijn, irritatie van zenuwen van het aangezicht (n. Facialis, n. Trigeminus), duizeligheid. De problematiek hier is vaak complex en vraagt om een zeer zorgvuldige aanpak. Als nodig in afstemming met Tandarts, KNO-arts of neuroloog.

Mijn rol als casemanager in de het revalidatieteam bij Lijf & Visie bracht me een enorme ervaring en meer deskundigheid op het gebied van langdurige pijn en moeheid. Als extended scope fysiotherapeut (NVES) ben ik bevoegd om te verwijzen voor een consult bij de arts-specialist en voor aanvullend onderzoek zoals röntgen, CT, echo of MRI. Dit gebeurt in nauw overleg met de huisarts.

Mijn onlangs afgeronde opleiding bij het Institute for Positive Health maakte me bewust van het feit dat mijn geloof mijn missie is geworden: mensen de weg wijzen naar hun eigen herstelkracht en vrij bewegen, dat is waar dit vak om draait!

top
X