Lichaamsgerichte Coaching

bij de Beweegruimte

Merk je dat je even bent vastgelopen? Heb je last van lichamelijke klachten die maar niet over lijken te gaan of heb je al veel gepraat maar werkt dat niet voor jou? Dan kan Lichaamsgerichte Coaching een uitkomst voor je zijn. 

Marit Schepers - erkend Lichaamsgericht Coach

Hallo!

Mijn naam is Marit Schepers en ik ben erkend Lichaamsgericht Coach.

Lichaamsgerichte coaching gaat over bewust contact maken met je lichaam, Je lichaam heeft je namelijk zoveel te vertellen!

In je lichaam draag je alles wat je toe nu toe hebt meegemaakt, het is een spiegel hoe het werkelijk met je gaat. Soms wordt dit dragen (te) zwaar en heb je de wens om lekkerder in je vel te zitten.

Verandering bereik je door opnieuw te leren luisteren naar je lichaam. Met lichaamsgerichte coaching vind je antwoorden op je vragen en de energie waar je naar op zoekt bent.

Voel je authentieker, krachtiger en zelfbewuster

Lichaamsgerichte Coaching onderscheidt zich van andere vormen van coaching door, zoals de naam al doet vermoeden, het lichaam er bij te betrekken. Lichaamsgerichte coaching gaat ervanuit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat ons lichaam de allerbeste ingang is om ons scherp bewust te worden van datgene waar we psychisch tegenaan lopen.

Het stopt dus niet bij wat er zich in je hoofd afspeelt, maar gaat nog een stap verder. Je lichaam is namelijk een spiegel van wat je hebt meegemaakt en hoe het met je gaat. Het vertelt je van alles zodra je er bewust contact mee maakt. Niet voor niets kent onze taal vele uitspraken zoals ‘niet lekker in je vel zitten’, ‘een brok in de keel hebben’, ‘tanden op elkaar houden’ of ‘op je tenen lopen’. Het geeft aan dat er iets niet lekker zit of vast zit in je lichaam. Maar grip krijgen op dat ‘iets’ kan lastig zijn.

Lichaamsgerichte Coaching helpt je om weer in contact te komen met je lichaam, om weer in contact te komen met je gevoel, je wensen, je verlangens, je intuïtie en instinct. Je ervaart hoe het is om spanning écht los te laten, om meer kracht te ontwikkelen van binnenuit en om keuzes te maken waar je niet meer aan hoeft te twijfelen. Het helpt je om van een staat van ‘overleven’ naar ‘leven’ te gaan.

Gratis intakegesprek van 45 minuten.
Laat je gegevens achter en ik neem contact op

Ervaringen van anderen

"Je hebt een hele prettige stem om naar te luisteren en ik voelde mij snel op mijn gemak. Ik heb veel geleerd over stress, hoe ik met stress om ga en hoe ik rustiger kan worden."
MILOU
"Bedankt Marit, echt! Je bent altijd super in tune met waar ik ben en tegelijkertijd blijf je goed bij jezelf. Je bent aards en zacht. Met een heldere observatie en een zachte hand breng je mij telkens in een fijne staat van zijn waarin mijn lichaam beter z'n werk kan doen en ik weer tot kracht kom."
ALFRED
"Ik ervaar Marit als een aandachtige coach, die op een fijne en professionele manier werkt. Ze creëert een veilige sfeer en weet snel tot de kern te geraken."
ESTHER
top
X