Fysio- & Manuele Therapie
bij de Beweegruimte

De Fysio- & Manueeltherapeut is een gespecialiseerde fysiotherapeut en richt zich in de therapie op het samenspel en de optimale bewegingsvrijheid van gewrichten, spieren en zenuwen van de wervelkolom en de gebieden er omheen.

 Behandelkamer Manuele Therapie bij de Beweegruimte

hide this Actuele informatie m.b.t. het Coronavirus vind je hier.

Voor wie

Bij de fysio-manueeltherapeut kan je terecht met pijnklachten en beperkt bewegen van gewrichten of spieren. Als specialist zie ik vooral mensen met klachten van rug (soms met beenpijn), heup (lies), ribben, de schoudergordel, nek (soms met armpijn), hoofdpijn, migraine en kaakpijn. Wanneer pijn langer duurt en zelfs ‘chronisch’ wordt is mijn behandeling gericht op omkeren van het achterliggend mechanisme. Niet altijd eenvoudig, maar nieuwe kennis biedt goede mogelijkheden.

Werkwijze

Ik kijk vanuit een brede blik naar mensen. Wanneer bewegen knelt zoom ik met je in op het niveau van de gewrichtjes, spieren en soms ook de zenuwen. Jij brengt jouw verhaal in, ik breng mijn praktijkervaring in en de meest accurate kennis die er op dit moment is. In gemakkelijke taal neem ik je mee in wat het is (diagnose), hoe lang het kan duren (prognose) en wat er aan gedaan kan worden (interventie). Je hebt dus snel helderheid en meer beweegruimte!

Wie is jouw behandelaar

Judith Verbeek heeft ruim 15 jaar ervaring als fysio-manueeltherapeut en heeft naast de opleiding tot gecertificeerd STOTT Pilates docente haar manueeltherapeutische kennis en expertise verder uitgebreid op het gebied van pijn en beperkingen in ‘oro-faciale’ regio: het hoofd, hals- en kaakgebied met de CRAFTA opleiding.
Lees meer

Contractvrije zorg

Ik werk bewust contractvrij. Ik vind dat zorgverzekeraars op het moment te veel gericht zijn op beheersing waardoor de administratieve lasten in de zorg en dus ook voor fysiotherapeuten buiten proportie groot zijn. Dit is geen goede beweging voor de kwaliteit en ontwikkeling van de zorg. Zonder contracten werken vermindert die administratielast aanzienlijk. Dit doet meer recht aan onze samenwerking: er is tijd voor jouw hele verhaal en er is meer ruimte voor de toepassing van mijn vak. Het creëren van voorwaarden voor herstel is een proces dat vraagt om variatie en werkt eenmaal bij iedereen net weer anders.

Veel gestelde vragen

 • Wat betekent contractvrij werken?

  Contractvrij werken houdt in dat De Beweegruimte geen contracten heeft afgesloten met zorgverzekeraars. Hierdoor zijn de administratieve lasten lager en is er meer ruimte voor jouw behandeling.

 • Welke kosten krijg ik vergoed?

  Na de behandeling ontvang je van ons de rekening. Deze betaal je zelf aan De Beweegruimte. Vervolgens kan deze worden gedeclareerd bij jouw zorgverzekeraar. Afhankelijk van de gekozen basis- en aanvullende verzekering krijg je meestal 75-100% van de behandeling vergoed. Kijk in jouw polisvoorwaarden wat de mogelijkheden zijn voor vergoeding of kijk op deze pagina.

 • Is een contractvrije fysiotherapeut gecertificeerd?

  Het wel of niet aangaan van contracten met zorgverzekeraars staat los van de beroepsinhoudelijke certificering en registratie. Ik ben gediplomeerd Fysiotherapeut en Master Manueeltherapeut en heb het certificaat voor Extended Scope fysiotherapeut. Ik ben geaccrediteerd in de kwaliteitsregisters fysiotherapie, manuele therapie en in het internationale STOTT Pilates register.

 • Wat kan ik bij de eerste afspraak verwachten?

  Een goede start is het halve werk. Daarom neem ik voor een eerste afspraak ruim de tijd om samen met jou te analyseren om welke klachten het gaat, waardoor deze zijn ontstaan of in stand worden gehouden en wat er nodig is voor jou om weer vrij te kunnen bewegen zonder beperkingen of pijn. Gericht op weg dus. Na de analyse en het onderzoek geef ik uitleg en krijg je inzicht in jouw eigen oplossing. We starten daarna aansluitend met de eerste behandeling.

 • Wat gebeurt er in het geval van een niet nagekomen afspraak?

  In het geval van een niet nagekomen afspraak wordt 50% van het behandelbedrag in rekening gebracht. Dit wordt niet vergoed door jouw zorgverzekeraar. Een afspraak die niet door kan gaan dient minimaal 12 uur voorafgaand aan de behandeling te worden afgemeld.

Maak direct een afspraak

030 – 8200 290
[email protected]

Tarieven

 • Screening, intake en onderzoek: € 47,50
 • Screening en terugverwijzing: € 47,50
 • Manuele therapie: € 47,50
 • Fysiotherapie: € 37,50
 • Toeslag aan huis: € 12,50
 • Niet nagekomen afspraak: € 22,50
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Beweegruimte is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Registraties

top
X