Leer hoe jij jouw gezondheidsmeter in het groen zet

Positief Gezond Basiscursus

Wist jij dat jouw lijf een eigen herstel-, vernieuw- en regulatiemodus heeft? Hiermee lost het niet alleen klachten voor je op; jouw batterij laadt er zelfs door op!

Spelenderwijs en middels leuke opdrachten leer je de kernprincipes van hoe gezondheid ontstaat en hoe je dit slim voor je kunt laten werken

Begrijpen

Je leert vanuit welke kernprincipes gezondheid en veerkracht ontstaan. En hoe je dit slim voor je laat werken.

Kiezen

Jij kiest vanuit welke waarden jij wilt bewegen en bekijkt zelf hoe je de kennis wil toepassen in jouw eigen leven.

Bewegen

Stap voor stap word je vaardig en automatiseer je nieuw gezond gedrag. Je maakt dit vanzelfsprekend onderdeel van je leefstijl.

Wil jij klachten voor zijn, vrij bewegen, je fit en energiek voelen?

De Positief Gezond basiscursus is bedoeld om jou te laten ontdekken hoe je de gezondheidshendel zelf bedient. Naast het thema Beweging gaan we in op hoe je de kernprincipes kunt toepassen in o.a. Voeding, Mindset, Ontspanning, Zingeving en Natuur.

Wanneer is deze training voor jou geschikt?

Positief Gezond is het omgekeerde van wachten op klachten. Benieuwd hoe jij jouw gezondheidsmeter vol in het groen zet? Ik heb een gloednieuwe cursus gemaakt, met kennis waarvan je denkt “waarom heeft niemand me dit ooit eerder verteld?” Ik geef ‘m dit voorjaar al, op een bijzondere (buiten-)locatie..

Voor 95% zit je zelf aan de knoppen

Denk je dat gezondheid en lekker in je vel zitten vooral een kwestie is van aanleg en een goede dosis geluk? Je hebt het mis! En gelukkig maar 😊: voor zeker 95% kan je zelf aan de knoppen draaien van jouw gezond- en welzijn. Beweging speelt hierin een belangrijke rol en als manueel- fysiotherapeut kan ik niet wachten om je uit te leggen hoe!

Vergroot jouw gevoel van vitaliteit

Veerkracht is het vermogen om je flexibel aan te kunnen passen aan de veranderingen en uitdagingen waar het leven mee komt.

Hoe groter onze veerkracht, hoe beter de interne energieverdeling, hoe levendiger we ons voelen, met minder kans op klachten en disbalans.

In de cursus leer je hoe je hier direct invloed op hebt.

Inschrijven

Meer veerkracht & duurzaam gezond!

Positief Gezond Basiscursus

In een kleine groep integreer je de kernprincipes van gezondheid en kiest hoe het past bij jou.

De sessies worden gegeven door Judith Verbeek. Ze deelt haar kennis vanuit haar expertise als manueel therapeut, Positieve Gezondheid en Salutogenese en laat je ervaren hoe je vanuit vriendelijkheid en compassie met jezelf jouw gezondheid en weerbaarheid meer zelf in de hand hebt.

  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
4.5/5
"Een verrassende en inspirerende workshop, vanwege de betekenisvolle en verfrissende kijk op gezondheid. Ik wil er meer van!"
4/5
"De eenvoud, de prachtplek in het bos, jouw enthousiasme, hartverwarmend."
5/5
"Met het invullen van het web werd meteen zichtbaar hoe het er voor staat met mijn eigen gezondheid én hoe ik die, als ik dat wil, kan veranderen."
top
X