Psychotherapie voor kind en jeugd
bij de Beweegruimte

Het Huis van Zuid houdt praktijk in de Beweegruimte en begeleidt kinderen en jongeren (4-18 jaar) die het moeilijk hebben door middel van integratieve counseling en psychotherapie.

Psychotherapie bij de Beweegruimte

hide this Actuele informatie m.b.t. het Coronavirus vind je hier.

Voor ouders

Wanneer je merkt dat je kind tegen iets aanloopt en er zelf niet meer uitkomt, ook niet door er met jullie of met vrienden over te praten, dan kan begeleiding door middel van integratieve counseling of therapie een goede keuze zijn. Het kan fijn zijn om ondersteund te worden door iemand die jullie niet kent en die dus onbevooroordeeld tegenover jullie situatie staat.

Voor jongeren van 12-18

Stel: je zit niet goed in je vel en dit duurt naar jouw gevoel al behoorlijk lang. Je komt er niet meer uit in je eentje. Ook niet wanneer je er met vrienden over praat, of met je ouders. Of misschien wil je er juist met niemand over praten, kan ook. Het kan in dat geval fijn zijn om begeleiding te krijgen. Je praat dan met iemand die je niet kent en die hierdoor geen mening heeft over je situatie.

Voor kinderen van 4-12

Het kan zijn dat je je vaak boos voelt, of bang of verdrietig. Je hebt misschien al van alles geprobeerd om je wat beter te voelen. Of er met je papa of mama over gepraat. En toch gaat het niet over. In dat geval zou begeleiding je kunnen helpen met dat wat je moeilijk vindt.

Meer informatie:

alt

Het Huis van Zuid www.huisvanzuid.nl

top
X