Voeding- & leefstijlcoaching
bij de Beweegruimte

Voeding is energie: Wanneer jouw systeem een juiste energieverdeling heeft voel jij je fit en vitaal en ben je veerkrachtig. Wil jij weten hoe je voeding voor je kunt laten werken, gewoon lekker eten en je de hele dag door fris, scherp en energiek voelen?

Voeding- en leefstijlcoaching bij de Beweegruimte

hide this Actuele informatie m.b.t. het Coronavirus vind je hier.

Wil jij gezonder en bewuster leven?

Werken voor je gezondheid is veel leuker dan in actie komen wanneer er (al) problemen zijn. Hoge bloeddruk, diabetes, overgewicht, het zijn de voornaamste redenen om een diëtist te raadplegen. Optimaliseer juist jouw voedingspatroon wanneer je je gezond voelt en veerkrachtig bent. Het voordeel is dat je dan beter in staat bent om kleine, positieve veranderingen door te voeren en je jouw gezondheid naar een hoger niveau kunt tillen: van gezond naar gezonder naar fit. Grotere kans dat je het volhoudt en manieren vindt die bij jou passen. Haal meerwaarde uit je voeding!

Lekker en gezond, dat is de bedoeling!

Tijdens een intake bekijk ik de vraag die op dit moment leeft. We kijken samen naar het huidige voedingspatroon, in relatie tot bewegen, stress en ontspanning. Met de informatie van de intake ontstaat dan een persoonlijk voedingsplan waarbij het optimaliseren van gezondheid vaak de horizon is.

Over Frederique

Frederique is diëtist en voedingscoach. Ze houdt niet van protocollen en diëten die kortdurend resultaat en jojo-effecten opleveren. “Het gaat voor mij altijd om het totaalplaatje: ik kijk naar zowel de waarde van de voeding als de variatie en het plezier dat het bereiden en eten van een goede maaltijd je kan geven. Daarbij wil ik ook laten zien dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn en hoe je tijd kunt besparen. Zo gaat het bij je passen, kost het niet teveel moeite en verbetert het je gezondheid. Naar die win-win ben ik altijd op zoek.”

Meer informatie:

Nieuwsgierig?

In november en december kan je in de Beweegruimte laagdrempelig kennismaken met Frederique en met wat voeding voor jou kan betekenen.

Is jouw gezondheid je wat waard? Check dan jouw voedingswaarde en de mogelijkheden die passen bij jou tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Start je voor 1 januari nog met een traject? Dan krijg je 20% korting op een pakketprijs.

Sinds september 2019 is Frederique Higler in de Beweegruimte gevestigd met haar voedingspraktijk Maalplus. In de Beweegruimte is de bedoeling en missie: samen meer gezondheid creëren. Gezond zijn kan je namelijk gewoon leren! De Beweegruimte maakt je vaardig t.a.v. Beweging, Voeding en Mindset waardoor gezondheid en gezond-zijn heel natuurlijk, als vanzelf (weer) kan ontstaan.

top
X