Voeding- & leefstijlcoaching
bij de Beweegruimte

MaalPlus houdt praktijk in de Beweegruimte en hier kun je terecht voor ondersteuning bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl met voldoende beweging en een gebalanceerd voedingspatroon.

Voeding- en leefstijlcoaching bij de Beweegruimte

Wil jij gezonder en bewuster leven?

Je kunt bij MaalPlus terecht voor het ontwikkelen van een gezonde leefstijl met voldoende beweging en een gebalanceerd voedingspatroon. Met een plan op maat, aangepast op jouw voorkeuren kan ik jou het beste helpen je doel te bereiken!

Wil jij bijvoorbeeld je gewicht onder controle krijgen? Je vetpercentage verlagen? Een natuurlijke oplossing om van je darmklachten af te komen? Meer energie over de dag? Of heb je bepaalde sportdoelstellingen die je wilt behalen? Deze en andere doelen help ik je bereiken!

Wat kan ik als Food Coach voor jou betekenen?

Als diëtist heb ik de juiste kennis in huis om een compleet voedingsplan voor jou op te stellen, specifiek afgestemd op jouw persoonlijke situatie, want iedereen is uniek. Dit plan kan jou helpen je lichaam blijvend fit en gezond te houden. Iedereen heeft wel een ideale leefstijl voor ogen of een streefgewicht in gedachten. Zijn deze zelfopgelegde doelen wel realistisch? Samen zoeken we de juiste balans en zorgen wij dat je kunt werken aan een haalbaar doel. Het belangrijkste is tenslotte dat je gezond bent en lekker in je vel zit.

Meer informatie:

top
X