Ervaringsverhaal: Ronald organiseerde zijn eigen triathlon

“Waarom ga jij naar een diëtist?!” Dat is iets wat een aantal van mijn cliënten te horen krijgt als zij vertellen dat ze bij mij zijn geweest om hun voedingspatroon te optimaliseren. Ze zien er namelijk goed uit, zijn al actief en besteden toch al aandacht aan wat “gezond” is? Wanneer je merkt dat je energieniveau niet optimaal is of je hebt een serieus doel waar je naartoe werkt is het toch interessant om tot in detail naar jouw voedingspatroon te kijken. Zo kun je er alles uit halen.

Ronald paste zijn eetpatroon aan op zijn trainingen voor de halve triathlon

Ronald kwam in april dit jaar bij mij met de vraag hoe hij zijn eetpatroon kon aanpassen op zijn trainingsschema. Hij wilde gaan trainen voor een halve triathlon en merkte dat zijn energie niet optimaal was tijdens de trainingen. Dit is een serieus doel dat zeker goede ondersteuning kan gebruiken met de juiste voeding.

Wij hebben samen een plan opgesteld dat haalbaar was rondom de trainingen, het werk en zijn privé situatie. Door betere keuzes te maken in producten die de juiste voedingsstoffen bevatten heeft Ronald meer energie kunnen halen uit zijn voeding en herstelde zijn lichaam sneller zodat hij de volgende training weer alles kon geven.

Wat doe je als Corona jouw doel in de weg staat

Goed voorbereid maar toen werd de eerste triathlon op 7 juni afgelast vanwege het Coronavirus. Heel jammer maar Ronald trainde door en hield vast aan zijn goede basis uit het voedingsplan. Op 4 oktober zou er weer een mogelijkheid zijn om deel te nemen. Helaas werd ook deze afgelast! Daarom heeft Ronald op 3 oktober besloten om zijn eigen triathlon te organiseren. Met aanmoediging van vriendin Gwenn en hondje Lucky heeft hij deze met een tijd van 5.49:21 naar tevredenheid weten te finishen.

🥇Wij zijn trots!

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

top
X