Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opstellingendag open thema

26 juni @ 10:00 - 16:00

Een opstelling laat zien welke dynamieken er spelen in een vraagstuk. Dat kan gaan om jouw plek en rol in een bepaald systeem, maar je kunt ook concepten opstellen zoals: ziekte, verlangen, schuld en schaamte. Een opstelling geeft inzicht in jezelf en je relaties en helpt je om patronen te herkennen en te doorbreken.

Op deze dag werken we met de vraagstukken van de mensen die zich van te voren hebben aangemeld voor een eigen opstelling.

Ben je nieuwsgierig naar opstellingen of vind je het leuk en leerzaam om te representeren? Dan ben je van harte welkom om als representant te komen. Tijdens deze dag kun je gevraagd worden als representant in de opstelling van een ander. Je bent niks verplicht en mag op elk moment afslaan.

Voor alle informatie en aanmelden: https://opstellingenlab.nl/agenda/zondag-26-juni

 

Eelco (1979) is sociaal psycholoog en heeft zich als trainer en coach bekwaamd in systemisch werk. Hij is een vakman die leeft voor het wezenlijke. Waar zijn fijngevoeligheid eerder vaak onpraktisch voelde heeft hij nu zijn plek gevonden waar hij zijn intuïtie inzet als kracht. Eelco onderscheidt zich door zijn lichtheid en speelsheid, waardoor de thematiek lucht krijgt en behapbaar wordt.

“Het voedt iedereen die erbij in de buurt is als de waarheid aan het licht komt. Daarom is dit werk zo fijn, omdat ik daar zelf ook elke keer terugkom,” aldus Eelco.

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
10:00 - 16:00