Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Training Karakterstijlen

5 maart @ 10:00 - 16:00

Zicht op onze verdediging

Of we het nu willen of niet, in ons opgroeien worden we soms niet gezien, gehoord, of krijgen we te weinig of juist te veel ruimte. Om deze pijn te vermijden bouwen we verdedigingsmechanismen op en vormt zich een masker. Dat is wat we aan de buitenkant laten zien. De structuur die vanuit daar ontstaat (karakterstijl) is als het ware een onbewuste buffer tussen jouw binnen- en buitenkant.

Ben jij iemand met een sterk rechtvaardigheidsgevoel, ben je enorm loyaal en heb je oog voor het lijden van anderen? Én draag je ook wel eens teveel last op je schouders en heb je moeite met nee zeggen?
Dan ben je misschien nieuwsgierig geworden welke karakterstijl bij deze uitspraak past: ”Ik ben bereid om de wereld mee te dragen”

Wanneer je intensief met mensen werkt is het belangrijk om achter het masker van een cliënt te kunnen kijken. In deze training maak je daarom, op een lichaamsgerichte manier, kennis met de 5 karakterstijlen. Zo ervaar je ook zelf hoe deze in jouw lijf aanwezig zijn en wat het effect op jou is. Je leert de onbewuste buffers tussen binnen-en buitenkant herkennen en krijgt daardoor meer begrip, compassie en ruimte naar jezelf en kunt dit herkennen bij jouw cliënten.

Deze training is zeer geschikt voor mensen die met mensen werken.

Coaches, (persoonlijk) begeleiders, (school-) psychologen, leerkrachten, therapeuten, counselors.

 

Data van de training : 5 en 12 maart 2022 (om het volledig te doorleven is het nodig om aan beide dagen deel te nemen)

Informatie en aanmelden: https://groeitrajecten.nl/trainingen/

 

 

Gegevens

Datum:
5 maart
Tijd:
10:00 - 16:00