Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Switch! Training Positief Gezond

24 april @ 10:00 - 12:00

In vier bijeenkomsten leer je zelf aan de knoppen te draaien van jouw gezond- en welzijn. Je krijgt kennis waarvan je denkt “waarom heeft niemand me dit ooit eerder verteld?” Jij kiest wat jij belangrijk vindt en daar ga je praktisch mee aan de slag. je automatiseert zo nieuw gezond gedrag, op een leuke en laagdrempelige manier.

Positief Gezond is het omgekeerde van wachten op klachten. Voelt jouw lijf af en toe pijnlijk of stijf? Wil je weten hoe je ondanks veel zitten toch soepel blijft? En ben je benieuwd hoe jij jouw gezondheidsmeter vol in het groen zet?

De data voor 2022 (zondag):
Bijeenkomst 1: 24 april
Bijeenkomst 2: 22 mei
Bijeenkomst 3: 26 juni
Bijeenkomst 4: 3 juli

Wat kan je precies verwachten?
In deze training van vier bijeenkomsten krijg je als het ware de handleiding over hoe je, zonder ingewikkeld te hoeven doen, jouw energie- en gezondheidskraan zo vaak mogelijk openzet.

De kennis die je krijgt zet je tijdens de sessies direct om in concrete actiepunten die je zelf kiest vanuit wat voor jou belangrijk en van waarde is. Geen moeten maar willen dus 🙂.

Je ontmoet een groepje gelijkgestemden en zult merken dat verandering in je gedrag veel gemakkelijker te realiseren is door er samen mee bezig te zijn. En of je nou 1 of 10 zaken doorvoert in jouw leefstijl, het zaadje van bewustzijn is geplant en kan op elk moment nog uitkomen! Een verrassende investering in jezelf dus waarbij de theorie er is om bewustzijn te vergroten en veranderingen te bestendigen.

In de eerste bijeenkomst leg ik je uit wat gezondheid is en hoe het ontstaat in ons. Een beetje biologie en je hebt dus direct de kernprincipes van gezondheid te pakken om de komende bijeenkomsten mee te werken. In de tweede bijeenkomst passen we de kernprincipes toe op het thema bewegen, in de derde bijeenkomst verdiepen we ons in voeding en mindset (o.a. stress) en tijdens de laatste bijeenkomst ervaar je een zgn ‘bosbad’ en leer je over hoe natuur onze gezondheid vergroot.

Informatie en aanmelden: https://debeweegruimte.nl/training-positief-gezond/

Interesse? Stuur alvast een mail naar judith@debeweegruimte.nl

Gegevens

Datum:
24 april
Tijd:
10:00 - 12:00