november 2020

29nov10:3012:00Buiten Workshop - Natuurlijk Gezond!Vergroot jouw Gezondheid!10:30 - 12:00

Details

Positieve Gezondheid & Salutogenese
In deze praktische buitenworkshop krijg je inzicht in hoe je jouw gezondheid verder kunt vergroten. In de natuur zijn heeft een helende werking op mensen: het werkt o.a. stress verlichtend, bloeddrukverlagend en immuunsysteem versterkend. In deze workshop neem ik je mee in de factoren die gezondheid veroorzaken en hoe jouw lijf en brein biologisch optimaal samenwerken. Je krijgt eye-openers die je direct en eenvoudig op jezelf kunt toepassen. In verschillende oefeningen maak je verbinding en contact met de natuur via jouw zintuigen en ervaart de voordelen ervan op jouw systeem en leert hoe je dit kunt inzetten om jouw weerbaarheid en gezondheid direct te vergroten. We bekijken het nieuwe holistische concept Positieve Gezondheid en gaan er zelf mee aan de slag.

Verzamelplaats
Bij de ingang van het clubhuis van de schaatsbaan Het Biltse meertje, Visserssteeg 1, De Bilt. Van daaruit lopen we het bos in.
Kleding: Trek voldoende warme en sportieve kleding/schoeisel aan en neem een pen, een (kleine) handdoek en een vuilniszak mee

Investering
De workshop duurt anderhalf uur en kost €25,- p.p.

Tijd

(Zondag) 10:30 - 12:00

top
X