februari 2020

13feb10:0017:00Cursusdag SalutogeneseOorzaken van Gezondheid10:00 - 17:00

Details

Voormalig Huisarts en gezondheidsarts Birgit Spoorenberg heeft als persoonlijke missie om haar kennis uit de psycho-neuro-immunologie over de oorzaken van gezondheid (saluto-genese) met zoveel als mogelijk mensen te delen. Ze geeft cursusdagen door het hele land en is verbonden aan de huisartsenopleiding van de Maastrichtse Universiteit. Meer dan 80% van de ziekten in het Westen zijn te beïnvloeden en te beteugelen middels bewegen, voeding en mindset. Deze dag levert kennis en concrete handvatten op om deze factoren positief voor je te laten werken en leiding te hebben en houden over jouw gezondheid.

Vanwege het grote succes van deze dag komt Birgit al voor de 7e keer naar De Bilt en staan we weer meer dan vol geboekt! Op donderdag 13 februari 2020 staat weer een cursusdag gepland!

De dag is vrij toegankelijk, er wordt een donatie gevraagd aan het einde van de dag voor de spreekster en voor de organisatie. Gelieve aan te melden via onderstaande link opdat de organisatie weet met hoeveel deelnemers rekening kan worden gehouden. In de week voorafgaand aan de cursusdag ontvang je een mail met benodigde informatie. Mocht je last minute niet in de gelegenheid zijn om te komen meld je dan toch af. We plaatsen dan alsnog de mensen op de wachtlijst. Alvast bedankt!

Aanmelden

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 17:00

top
X