juli 2021

12jul10:0017:00Cursusdag Salutogenese - Op de binnenplaats van de BeweegruimteOorzaken van Gezondheid10:00 - 17:00

Details

Voormalig Huisarts en gezondheidsarts Birgit Spoorenberg heeft als persoonlijke missie om haar kennis uit de psycho-neuro-immunologie over de oorzaken van gezondheid (saluto-genese) met zoveel als mogelijk mensen te delen. Ze geeft cursusdagen door het hele land en is verbonden aan de huisartsenopleiding van de Maastrichtse Universiteit.

Meer dan 80% van de ziekten in het Westen zijn te beïnvloeden en te beteugelen middels bewegen, voeding en mindset. Deze dag levert kennis en concrete handvatten op om deze factoren positief voor je te laten werken en leiding te hebben en houden over jouw gezondheid. Vanwege het grote succes van deze dag komt Birgit al voor de 8e keer naar De Bilt en staan we weer meer dan vol geboekt!

De dag is vrij toegankelijk, er wordt een donatie gevraagd aan het einde van de dag voor de spreekster en voor de organisatie. Gelieve je aan te melden via onderstaande link opdat de organisatie weet met hoeveel deelnemers rekening kan worden gehouden. Gezien de Coronamaatregelen laten we deze dag maximaal 25 deelnemers toe en zal de dag vooral buiten worden gehouden op de binnenplaats van de Beweegruimte. Kleed je dus voldoende warm aan, er is verder wel gewoon toegang tot het pand met toilet e.d.

In de week voorafgaand aan de cursusdag ontvang je een mail met de benodigde informatie. Mocht je last minute niet in de gelegenheid zijn om te komen of wil je onder de huidige omstandigheden niet of later een keer deelnemen meld je dan toch af. We plaatsen dan alsnog de mensen op de wachtlijst. Alvast bedankt!

Aanmelden

Tijd

(Maandag) 10:00 - 17:00

top
X