oktober 2020

11okt10:3012:30De week van Duurzaam De Bilt - Workshop Duurzaam GezondVergroot jouw Gezondheid!10:30 - 12:30

Details

Ter ere van de duurzame week van De Bilt geef ik deze gezonde workshop. De Beweegruimte heeft als missie: bewustzijn in gang zetten en zo gezondheid vergroten, waarbij we uitgaan van gezondheid in brede zin. Want: Gezonde mensen vormen een levendige en vriendelijke samenleving en koesteren hun leefomgeving.

Positieve Gezondheid
In deze praktische buitenworkshop krijg je inzicht in hoe je jouw gezondheid verder kunt vergroten. In de natuur zijn heeft een helende werking op mensen: het werkt o.a. stress verlichtend, bloeddrukverlagend en immuunsysteem versterkend. In verschillende oefeningen maak je verbinding en contact met de natuur via jouw zintuigen en ervaart de voordelen ervan op jouw systeem en leert hoe je dit kunt inzetten om jouw weerbaarheid en gezondheid direct te vergroten. We bekijken het nieuwe holistische concept Positieve Gezondheid en gaan er zelf mee aan de slag.

Verzamelplaats
bij de ingang van het clubhuis van de schaatsbaan Het Biltse meertje, Visserssteeg 1, De Bilt. Van daaruit lopen we het bos in.
Kleding: trek voldoende warme en sportieve kleding/schoeisel aan en neem een pen, een (kleine) handdoek en een vuilniszak mee

Tijd

(Zondag) 10:30 - 12:30

top
X