mei 2021

15mei12:1912:19Sporten in de Binnentuin!12:19 - 12:19

Details

Gelukkig is er zicht op meer beweegruimte vanuit de Rijksoverheid. Met elkaar buiten sporten, met ruime afstand tot elkaar, waarbij ieder een eigen plek heeft, is gezond én veilig.

Daarom openen we miv dinsdag 25 mei (na Pinksteren) de binnentuin achter de Beweegruimte voor Pilates, Yoga en Defense Training om buiten te kunnen trainen. Wanneer het regent wijzigt de locatie in de app van Binnentuin naar Livestream, uiterlijk 2 uur voor aanvang van de training. Voor degenen die samen buiten sporten niet prettig vinden of niet in de mogelijkheid zijn om te komen, is het mogelijk om in te schrijven voor een livestream training of staat er een archieftraining klaar.

Om eea goed te laten verlopen, zodanig dat we ons er allemaal prettig bij voelen, hebben we jullie hulp nodig:

  • Draag bij binnenkomst in de Beweegruimte een mondkapje, was je handen of gebruik het alcoholpompje en loop direct door naar de binnentuin – het mondkapje mag af wanneer je op jouw plek bent. Neem een eigen grote handdoek mee voor op de mat.
  • Beperkt toilet bezoek – alleen indien echt noodzakelijk
  • Kom pas 1-2 minuten voordat de training start en vertrek direct na de training
  • Wanneer zaken anders lopen dan je prettig vindt, geef dit dan tijdig aan bij één van de trainers. Zo houden we sporten met elkaar verantwoord, ontspannen en plezierig!

Wanneer samen binnen in de zaal sporten weer is toegestaan ontvang je van ons weer een mail met meer informatie hierover.

Groeten,
Maud, Judith & Michael

Tijd

(Zaterdag) 12:19 - 12:19

top
X