Leefstijlcoaching
Stephy Bougias-Vis

Het lichaam werkt als één systeem. Om lekker in je vel te zitten kijken we daarom naar alle aspecten die bijdragen aan de balans in jouw leven.

Mentaal fit, energiek en lekker in je vel

Er zijn momenten dat je meer twijfelt of onrust ervaart. Of juist lichamelijk klachten krijgt die je niet begrijpt. Je lichaam werkt als één systeem; wanneer je je ergens druk over maakt en piekert, kan dit ook pijntjes of andere ongemakken geven. Andersom kan ongewilde gewichtstoename of een lage energie duiden op een mentale belemmering..
Er wordt daarom een holistische benadering toegepast bij de coachsessies: zowel het mentale als het lichamelijk wordt meegenomen in de gesprekken Afhankelijk van de vraag worden verschillende invalshoeken bekeken.
Naast gesprekken en oefeningen kunnen ook tests deel uit maken van je coachingtraject. Je kunt denken aan een voedingscheck om een passend voedingsadvies te geven of een beweegtest om te beoordelen wat wel of niet bij je past. Het coachingstraject kent meestal een check op voeding, beweging, stress en ontspanning.

Even voorstellen: Stephy Bougias-Vis

Ik ben Stephy Bougias-Vis en getrouwd met Ewout. Wij hebben twee kinderen en hebben een gezellig druk leven. Je kunt mij vaak in het bos vinden, voor een hardlooprondje of wandeling aangezien ik als beginnend vogelspotter rondkijk naar iets moois in de bomen. Ik sta graag in de keuken om een nieuw recept uit te proberen.

Vakinhoudelijk heb ik meerdere opleidingen gevolgd die maken dat ik jou op de juiste wijze kan begeleiden. Los van mijn Vastgoed/Facilitaire (HBO) opleiding heb ik papieren behaald in Arbeid & Organisatie psychologie, Mediation, Teamcoaching.

Mijn laatste opleiding is een 2-jarige opleiding Holistisch Levensstijl Coaching. Naast begeleiding van mentale vraagstukken wilde ik meer kennis op doen over de invloed van voeding, beweging, stress en ontspanning.

Ben jij benieuwd hoe jij aan de knoppen kunt draaien van jouw energie en gezondheid?

Contact met Stephy

E-mail

info@degroeituin.nl

Telefoon

06 – 301 84 84 3

Website

degroeituin.nl