Voorwaarden Livestream Abonnement

 1. Met een Livestream Abonnement kun je wekelijks gebruik maken van de trainingen van de Beweegruimte die via een live videostream worden aangeboden.
 2. Daarnaast krijg je toegang tot het video-archief waar je de trainingen kunt terugzien. Je blijft toegang houden tot dit videoarchief tot 1 jaar na beëindiging van jouw abonnement.
 3. Het Livestream Abonnement is wekelijks opzegbaar. Er wordt gerekend vanaf de startdatum van jouw abonnement (en niet de incasso-datum, die is meestal 2-3 dagen later).
 4. De minimale contractsduur van een Livestream Abonnement is 1 week.
 5. Het abonnementsbedrag wordt wekelijks van jouw bankrekening afgeschreven d.m.v. automatische incasso. De eerste betaling vindt plaats via iDeal. Met deze iDeal betaling geef je toestemming voor de automatische incasso.
 6. De Beweegruimte heeft het recht om het aantal trainingen per week en de duur van de trainingen te wijzigen. Je wordt hier van tevoren tijdig over geïnformeerd.
 7. Indien trainingen onverhoopt uitvallen vindt geen restitutie plaats.
 8. Het Livestream Abonnement is persoonlijk. We vragen je om inloggegevens niet te delen met anderen. Als anderen interesse hebben kunnen zij zelf een abonnement afsluiten.
 9. Er wordt voor dit abonnement geen factuur verstrekt.
 10. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.
 11. De Beweegruimte zorgt voor een goede videostream. Je bent zelf verantwoordelijk voor de technische voorzieningen om de live-stream te kunnen bekijken. Dit omvat o.a. een moderne computer, laptop, tablet of smartphone en een goede wifi- en internetverbinding.
 12. Deelnemen aan de trainingen van de Beweegruimte gebeurt op jouw eigen risico. Het is niet mogelijk de Beweegruimte en/of de docenten van de Beweegruimte aansprakelijk te stellen voor eventuele schade en/of letsel als gevolg van de trainingen die je hebt gevolgd.
top
X