Zet jouw gezondheidsmeter in het groen

Workshop Positief Gezond

Wil jij klachten voor zijn en je fit & energiek voelen? De basisworkshop Positief Gezond helpt jou om te ontdekken hoe je de gezondheidshendel zelf bedient.  

Erna kan je deelnemen aan de verdiepingsworkshops. Naast het thema beweging gaan we in op hoe je de kernprincipes kunt toepassen in o.a. voeding, mindset, ontspanning, zingeving en natuur

Vergroot jouw gevoel van vitaliteit

Veerkracht is het vermogen om je flexibel aan te kunnen passen aan de veranderingen en uitdagingen waar het leven mee komt.

Hoe groter onze veerkracht, hoe beter de interne energieverdeling, hoe levendiger we ons voelen, met minder kans op klachten en disbalans.

In de training leer je hoe je hier direct invloed op hebt.

Is dit iets voor jou?

Positief Gezond is het omgekeerde van wachten op klachten. Voelt jouw lijf af en toe pijnlijk of stijf? Wil je weten hoe je ondanks veel zitten toch soepel blijft? En ben je benieuwd hoe jij jouw gezondheidsmeter vol in het groen zet?

Ik heb een serie van workshops gemaakt, met kennis waarvan je denkt “waarom heeft niemand me dit ooit eerder verteld?” Ik geef ze op een mooie buitenlocatie. 

Denk je dat gezondheid en lekker in je vel zitten vooral een kwestie is van aanleg en een goede dosis geluk? Je hebt het mis! En gelukkig maar 😊: voor zeker 95% kan je zelf aan de knoppen draaien van jouw gezond- en welzijn. Beweging speelt hierin een belangrijke rol en als manueel- fysiotherapeut kan ik niet wachten om je uit te leggen hoe!

Spelenderwijs en middels leuke opdrachten leer je de kernprincipes van hoe gezondheid ontstaat en hoe je dit slim voor je kunt laten werken

Begrijpen

Je leert vanuit welke kernprincipes gezondheid en veerkracht ontstaan. En hoe je dit slim voor je laat werken.

Kiezen

Jij kiest vanuit welke waarden jij wilt bewegen en bekijkt zelf hoe je de kennis wil toepassen in jouw eigen leven.

Bewegen

Stap voor stap word je vaardig en automatiseer je nieuw gezond gedrag. Je maakt dit vanzelfsprekend onderdeel van je leefstijl.

Wist jij dat jouw lijf een eigen herstelmodus heeft? Hiermee lost het niet alleen klachten voor je op - jouw batterij laadt er zelfs door op! In deze workshop leer je zelf aan de knoppen te draaien van jouw gezond- en welzijn. 

Recente ervaringen van klanten

5/5
"Een verrassende en inspirerende workshop, vanwege de betekenisvolle en verfrissende kijk op gezondheid. Ik wil er meer van!"
4.5/5
"Ik vond het een hele leerzame cursus in een prachtige omgeving. Naast het ontmoeten van nieuwe mensen en het delen van ervaringen heeft het mij inzicht gegeven in mijn leefpatroon wat betreft gezondheid hoe ik dat voorheen toepaste in mijn dagelijks leven."
5/5
"Fijn dat je achtergronden van ideeën aangeeft. En ook leuk zijn je grapjes tussendoor 🙂 Je geeft informatie en de cursist kan er uit halen wat voor hem/haar past. Je bent niet dwingend en de afwisseling tussen theorie en actief is prettig."
4/5
"Met het invullen van het web werd meteen zichtbaar hoe het er voor staat met mijn eigen gezondheid én hoe ik die, als ik dat wil, kan veranderen."

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief Positief Gezond

Laat geheel vrijblijvend jouw contactgegevens achter en we informeren we je over nieuwe workshop data.
Je ontvangt alleen informatie over de workshops Positief Gezond.