Bekkenfysiotherapie
Sabine Schoenmaeckers-Bots

Als Bekkenfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in beperkingen en pijn rondom het bekken, voor vrouwen, mannen en zwangeren. Ik help je om zowel stevigheid en kracht als ruimte in je bekken te ervaren.

Een zorgvuldige analyse, heldere uitleg en een gedegen behandelplan

Het zijn de basale dingen in het leven. Plassen, poepen en vrijen. We doen het allemaal in meer of mindere mate. Soms rust er een taboe op om erover te praten, zeker als het niet meer gaat zoals u graag zou willen dat het gaat. Ik help zowel vrouwen als mannen met pijnklachten of beperkingen in en om het bekken.
Tijdens de eerste behandeling zullen we samen uw klacht(en) zo goed mogelijk uiteenzetten. Er zal uitleg gegeven worden over de anatomie van de bekkenbodem in relatie tot uw klacht. Na een gesprek en lichamelijk onderzoek stel ik samen met jou een gericht behandelplan op. Ik geef uitleg zodat je weet hoe jouw lichaam werkt en zich kan ontspannen.
Ben je zwanger en wil je weten hoe je zo fit mogelijk blijft in en na deze mooie periode? Door de juiste adviezen in houding en beweging, handige tips voor in je dagelijkse leven en begrip voor de veranderingen die plaatsvinden in je lijf tijdens deze bijzondere zwangerschapsperiode voorkom je klachten peri partum (tijdens de zwangerschap) of postpartum (na de bevalling).

Even voorstellen: Sabine Schoenmaeckers-Bots

Ik ben Sabine, getrouwd met Joris en met onze drie kinderen en hond wonen we in Zeist. Ik ben een bevlogen geregisteerd bekkenfysiotherapeute met hart voor mijn patiënten.

Na mijn bachelor heb ik ook mijn master of science behaald en doe regelmatig bijscholingen ter ontwikkeling en accreditatie.

Mijn streven; een snelle diagnose en een behandelplan dat bij jou past. Maatwerk dus! Met mijn werkervaring, betrokkenheid en integriteit hoop ik de therapeut te zijn waarbij jij je prettig en geholpen voelt.

Ik help je graag je klacht te verhelpen!

Contact met Sabine

Telefoon

06 - 42 14 42 93

Website

bekkenfysio-sabine.nl