Voeding- en leefstijlcoaching Ellen Geerlings

Hoe kan jouw gezondheid nog een stukje leuker worden? Zit je niet lekker in je vel? Geen puf om te doen wat je wilt omdat je de energie mist? Het begint bij zorgen voor jezelf. Ervaar hoe je met de juiste tools voor joúw lichaam, de volle 100% procent uit je leven en je gezondheid kunt halen!

Krijg weer grip op je gezondheid!

Als energiecoach, orthomoleculair therapeut én ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe jij weer grip kunt krijgen op je leven. Dat je weer de energie kunt ervaren die je nodig hebt om de dingen te doen die je wilt doen.

Dat je voelt waar je behoefte aan hebt in plaats van dat de dagen langs je heen glijden. Je lichaam vormt hierin de basis. Zorg voor je lijf, daar beginnen we mee! Samen gaan we aan de slag om te kijken wat jij nodig hebt op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Zo ontdek je waar jouw energielekken zitten, en kan je dit omzetten in  dat verrukkelijke leven vol gezondheid!

Je leert op een positieve manier je gezondheid en leefstijl aan te pakken op fysiek, mentaal en emotioneel vlak, zodat je weer de volle 100% uit je leven kunt halen!

Ellen Geerlings - Orthomoleculair therapeut

Ik ben Ellen. Coach, orthomoleculair therapeut, een beetje rebels en ik doe de boel nét even wat anders. Ik ben namelijk een echte positieveling, en ik weet zeker dat ik JOU kan helpen naar een verrukkelijk en energiek leven.

Ik geloof er namelijk heilig in dat dit voor iedereen mogelijk is! Ik kijk hierbij naar jou als persoon, en help je groeien op fysieke, mentaal en emotioneel vlak. Hierdoor kan ik met jou een verandering in je leefstijl teweegbrengen, waardoor de dingen kunt doen die je echt graag wilt!

Jij blij, ik blij!

Laat je inspireren!

Gezond eten of een lockdown?

Een nieuwe lockdown. We zitten er weer in. Een lockdown met veel verdriet, frustratie en eenzaamheid. De kerstperiode, oud & nieuw. Een donkere tijd, met weinig daglicht en waarin we nog harder verzocht worden om binnen te blijven. En het is zo dubbel. We zitten…

Lees meer

Op retraite met een rugzak vol vragen

Waar sta je in je leven en waar wil je naartoe? Het was het thema van de retraite waar ik begin oktober 2020 was. Een betere timing bestond er niet, want ik ben momenteel veel bezig met deze vraag! Deze retraite, georganiseerd door Annemiek Douw, heeft me zoveel…

Lees meer

Wat de anderhalve meter samenleving met je doet

De afgelopen maanden hebben we noodgedwongen fysieke afstand moeten nemen tot elkaar. Misschien heb je zelfs in quarantaine gezeten, of kon je je ouders of kleinkind niet meer knuffelen. Het was nodig, en belangrijk, om Corona onder controle te krijgen. Maar het heeft…

Lees meer

Wil jij de complete guideline voor een energieke leefstijl?

Contact met Ellen

Telefoon

06 - 41 81 92 64

Website

www.ellengeerlings.nl