Weerbaarheidstraining Michael Taen

Weerbaarheids-training Michael Taen

Met Weerbaarheidstraining leren kinderen, jongeren en jong volwassenen stevig in hun schoenen te staan, nee durven zeggen en voor zichzelf op te komen.

Weer stevig in je schoenen staan

Met Weerbaarheidstraining leer je stevig in je schoenen te staan, nee durven zeggen en voor jezelf op te komen, maar ook om aan te voelen wanneer het beter is om ergens niet zo’n last van te hebben en het ‘los te kunnen laten’.

Dit leer je in een blok van 10 weken maar ook daarna kan je de training gewoon blijven volgen om je aangeleerde vaardigheden nog extra te versterken.

De training wordt gegeven met behulp van:

  • Rots en water methodiek (anti pest training)

  • Boks en stoei werkvormen (in je kracht staan)

  • Psychomotorische werkvormen (PMT)

Thema’s die aan bod komen zijn:

  • Een krachtige uitstraling

  • Een sterke mindset

  • Pesten

  • Grenzen aangeven

  • Hulp vragen

De weerbaarheidstraining wordt gegeven in kleine groepen (maximaal 6 personen). Daardoor is er veel ruimte voor individuele aandacht en kan er gewerkt worden aan persoonlijke doelen. 
Tijdens de werkvormen ligt de nadruk op het doen en het ervaren. We gaan dus niet veel praten maar juist aan de slag! 

Michael Taen - Psychomotorisch Therapeut ​

Ik ben Michael Taen. Sinds ik in 2013 mijn diploma behaalde als psychomotorisch therapeut geef ik therapie aan kinderen, jongeren en jong volwassenen.

Mede door mijn ervaring met vechtsport heb ik een passie ontwikkeld voor alles wat met weerbaarheid heeft te maken.

Ik vind het belangrijk dat je je ontwikkeld door te ervaren. Dus niet alleen praten, maar vooral veel doen!

Gratis intakegesprek van 30 minuten.
Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Reviews en ervaringen

"Michael is flexibel, geduldig, capabel en een fijne vent om mee te werken. Hij brengt een portie sportieve mannenenergie mee waardoor therapie ook voor jongens niet zijig maar gewoon fun wordt. Mijn zoon van 17 jaar met autisme en ADHD kwam bij Michael met hyperventilatie en gevoelens van derealisatie en angst. Binnen een paar maanden leerde Michael hem hiermee om te gaan. Het gaf mijn zoon veel zelfvertrouwen te ontdekken dat hij zelf de regie had om de neerwaartse spiraal te doorbreken."
Moeder (49) uit Utrecht
"Michael heeft een serieuze aanpak met juiste humor en lichtheid. Hij bouwt echt aan een band en breidt dan zijn aanpak uit. Sterk in de structuur, het vertrouwen geven, met goede afweging van uitdaging en ontspanning. Michael leest ons kind en denkt met ons mee, een perspectief dat vervolgens in samenwerking verrijkt."
Jurgen & Sofie
"Michael is een ervaren PMT-er met veel kennis van autisme. Hij biedt tijdens de begeleiding voorspelbaarheid en structuur en werkt op een speelse manier aan de persoonlijke doelen van onze 6 jarige zoon (bijvoorbeeld jas & schoenen opruimen, zelfstandig spelen op eigen kamer, omgaan met emoties en samen spelen met zusje). Michael heeft een rustige uitstraling en door zijn creativiteit kan hij snel contact maken met onze zoon tijdens boze momenten. Voor ons als ouders is hij prettig in de omgang, staat open voor al onze vragen en biedt vele praktische tips voor een fijner gezinsleven."
Yvonne & Friso

Contact met Michael

E-mail

info@ontwikkelinginbeweging.com

Telefoon

06 - 39 81 45 79​

Website

www.ontwikkelinginbeweging.nl