Over de Beweegruimte

We gaan uit van de eindeloze veer- en herstelkracht in alle mensen

De Beweegruimte – Centrum van Gezondheid
In de Beweegruimte ligt de focus op het creëren van gezondheid en herstel. Wij delen onze kennis uit de gezondheidswetenschappen met je zodat jij inzicht hebt in hoe je met Beweging, Voeding en Mindset kunt bouwen aan een grotere gezondheid. Veerkrachtig zijn maakt je fit, flexibel en energiek.

De professionals in de Beweegruimte hebben een brede kijk op gezond-zijn en hun diensten versterken elkaar op deze plek. Eén focus onder één dak!

Focus op de totale mens – Voor volwassenen en kinderen
De professionals in de Beweegruimte hebben een brede kijk op gezond-zijn en hun diensten en expertise versterken elkaar op deze plek. Eén focus onder één dak!

Ontdek, herstel & vergroot jouw hele gezondheid

Van bewust zijn naar vitaal zijn
Een duurzame gezonde balans ontstaat van binnenuit, vanuit de keuzen en acties die passen bij jou. Wij geven je kennis en inzicht in hoe je jouw gezondheid en veerkracht op slimme en toegankelijke wijze kunt vergroten, zodat je lekker in je vel zit en energiek, ruimdenkend en topfit bent.

Anders kijken naar gezond
Veel mensen vinden dat ze gezond zijn wanneer ze geen lichamelijke klachten hebben of niet ziek zijn. Maar gezondheid is veel meer dan de afwezigheid van ziekte of ongemak! Het is veerkracht: het vermogen om je aan te passen aan- en je eigen regie te voeren over datgene waar het leven mee komt. Gezondheid is meer een middel dan een doel op zich: Jouw veerkracht en flexibiliteit opbouwen zodat het voorhanden is in tijden dat je onder druk komt te staan, dat is de grootste kans die er is!

Onze diensten versterken veerkracht en gezondheid op een leerzame en speelse manier

Therapie & Counseling
Wanneer je klachten hebt bekijken we zorgvuldig wat er aan de hand is en wat nodig is om weer lekker en vrij te kunnen bewegen. Soms is een diagnose voldoende en soms is therapie nodig. Klachten laten zien dat er gezondheid verloren is gegaan en vragen van je om de balans weer te herstellen. Wij hebben de kennis en expertise in huis op de gebieden gespecialiseerde Manuele- & Fysiotherapie, Psychotherapie Kind & Jeugd, Diëtetiek & Leefstijlcoaching.

Gezondheidsbevordering
Reflectie geeft je inzicht in hoe jij gedurende jouw dag je gezondheid gemakkelijk kunt vergroten. Je komt meer te weten over de kernprincipes van waaruit gezondheid ontstaat, zodat je zelf kunt kiezen en besluiten hoe het op dit moment past bij jou.

Trainingen Bewust Bewegen
Onze beweegtrainingen zijn erop gericht om je uit te dagen op een manier die past bij hoe het lichaam is gebouwd en hoe het functioneert in optima forma. Elke training heeft basiselementen waarmee je altijd weer een stapje verder kunt zodat de training leerzaam, plezierig en speels blijft. Op de website lees je meer over hoe Yoga, Pilates en de Circuittraining elkaar mooi aanvullen en versterken

Samen meer gezondheid creëren

Ben je nieuwsgierig geworden? Misschien loop je al een tijdje te tobben met fysieke klachten en wil je eens overleggen? Of lijkt het je leuk om een gratis proefles mee te doen in één van onze beweegtrainingen? Wie weet geeft een oriënterend voedingsgesprek jou meer inzicht over hoe jij de hele dag door meer energiek kunt zijn?