Groepstrainingen Bewust Bewegen

Wil jij je lekker in je lijf voelen? En wil je trainen in een energieke groep? Dan is trainen bij de Beweegruimte zeker iets voor jou! Je kunt kiezen of je Pilates, Yoga of een Boost-training volgt. En je kunt ook combineren.

Onze trainingen

Naast yang (beweging) ook yin (rust). Kies wat bij je past of combineer verschillende trainingen.

Yoga

Yin Yoga en Dru Yoga zijn rustige vormen van Yoga, zorgen voor ontspanning en herstellen het lichaam van binnenuit.

Intensiteit:
1/5

Pilates

Met Pilates train je het hele lichaam en laat je alle spieren hun eigen functie verbeteren en optimaliseren.

Intensiteit:
3/5

Boost

De Boost training lijkt een beetje op bootcamp en cross fit en is gericht op conditie, kracht en uithouding.

Intensiteit:
5/5

START MET EEN GRATIS PROEFLES

Onze trainers

Maud

Trainer (Yin) Yoga

Naast yang (beweging) heeft ieder mens behoefte aan yin (stilte/rust). Dat was wat ik 7 jaar geleden sterk heb ervaren bij een yoga-weekend.

Ik werd gegrepen door de impact die yoga heeft. Daarom ben ik een power-yoga opleiding gaan doen. Na deze yang-opleiding heb ik de yin-opleiding bij BIVAG  succesvol afgerond.. 

Helen

Trainer Pilates

Na mijn studie Pedagogiek ben ik een opleiding tot mindfulness kindertrainer gaan volgen. Naast mijn werk heb ik altijd een grote drive gehad om te bewegen. Ik heb veel gedanst, doe al jaren actief aan karate en de afgelopen jaren is pilates een nieuwe passie van mij geworden.

Ik vind pilates zo leuk, dat ik er graag meer mee wilde gaan doen en daarom de opleiding tot pilates docent ben gaan volgen.  

Judith

Trainer Pilates en Boost

Na mijn opleiding fysiotherapie deed ik de vierjarige specialisatie tot manueel therapeut. Ik zag de veelbelovende combinatie met Pilates en deed in Kopenhagen mijn STOTT Pilates examen in 2005. De combinatie van therapeut zijn en docent bewust bewegen maakt mijn passie voor vrij bewegen met plezier compleet. Aanwezig zijn in je lijf, in dat contact lekker intensief bewegen en weer ontspannen, afgewisseld met een vleugje humor, dat zijn de vaste ingrediënten in mijn trainingen.

Naomi

Trainer Pilates
In 2012 ben ik begonnen met Yoga en mij meer gaan verdiepen in de adem. Ik merkte dat deze manier van bewegen en het bewust inzetten van mijn adem, mij elke keer weer naar mezelf terugbracht. Zo kwam ik erachter, dat veel verschillende dingen doen juist heel goed bij mij past. Vanuit puur enthousiasme ben ik daarom met de STOTT Pilates opleiding gestart. In mijn trainingen wil ik je brengen bij waar jouw levendige energie zit. Zodat je ademruimte, ontspanning en flexibiliteit ervaart in je lijf.

Tarieven

Ook met onze tarieven hou je voldoende beweegruimte. Regelmatig of flexibel trainen, zonder inschrijfkosten of lange contractperiodes.

Introductiekaart

€ 49,50

5 trainingen - 10 weken geldig

Laagdrempelig uitproberen. Te gebruiken voor alle trainingen in het trainingsrooster.

Abonnement - wekelijks

€ 35,75

per 4 weken

Zorgeloos elke week trainen. Te gebruiken voor alle trainingen in het trainingsrooster.

Strippenkaart

€ 117,50

10 trainingen - 6 maanden geldig

Flexibel trainen wanneer het jou uitkomt. Te gebruiken voor alle trainingen in het trainingsrooster.

Trainingsrooster

Je kunt elke werkdag trainen bij de Beweegruimte. Klik op een training om je aan te melden of een gratis proefles te boeken.

START MET EEN GRATIS PROEFLES

Waarderingen van klanten

5/5

Ik ben in een jaar of twee tijd zo fit en sterk geworden door deze pilates-lessen. Judith is heel enthousiast. Wat ze top doet is dat ze aandacht heeft voor het lijf en ook aandacht voor het brein. Judith is gewoon kei-hard super deskundig hoe een lijf en de mind werkt. Knap en super leuk!

5/5

Na drie jaar van alles geprobeerd te hebben vond ik hier de remedie voor mijn rugklachten; manueel therapie in combinatie met STOTT pilates. Ik ben nu 95% klachtenvrij en dat is 100% goud waard voor mij.

4/5
Elke les is anders , zowel pilates als yin yoga is geweldig.
 
 
5/5

De combinatie van manueeltherapie/fysiotherapie met STOTT pilates die mogelijk is bij De Beweegruimte vind ik uniek. Tijdens de pilatesles weet Judith precies welke oefeningen goed voor je zijn en welke je misschien beter even net iets anders kunt doen. Daardoor weet ik zeker dat ik niks “verkeerds” doe. Met STOTT pliates werk ik preventief aan mijn klachten en ben ik vaak voor een lange periode klachtenvrij.

5/5

De beweegruimte is een heel fijne plek waar ik met veel plezier naar Pilates ga. Door de ruimte en de goede docente eindelijk iets gevonden wat ik zonder moeite vol houd.

5/5

Pilates op een fijne wijze begeleid. Met variatie, humor en kennis van zaken. Ik ga er met plezier naar toe!

Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen? Neem dan even contact met ons op.