Voetreflex & Hoofdmassage Eline Bekius

“Er zit meer wijsheid in je lichaam, dan in de diepste filosofieën” – Friedrich Nietzsche

Voetreflexbehandeling

De reflexzones en punten op je voet staan via energiebanen in verbinding met organen, zenuwen, klieren, spieren en gewrichten. Het verbetert je weerstand, je gaat beter slapen en het bevordert je zelf-genezend vermogen. Bovendien is het ultiem ontspannend. Het is vooral een manier om te ‘landen in je lijf’, uit je hoofd te gaan en te voelen waar het vastloopt.

Hoofdmassage

Er zitten veel spieren en zenuwuiteinden in je hoofd en er kan veel spanning ophopen. Het hoofd is dan ook een ideale plek om te masseren. Nek en schouders worden ook meegenomen in de massage. Zo’n adempauze is welkom voor iedereen. Mocht je last hebben van stress, spanning of concentratieproblemen, dan kan deze massage ook verlichting geven.

Luister naar je lijf

Juist in deze tijd is het belangrijk om zorgvuldig te luisteren naar jezelf. Je lijf heeft je namelijk veel te vertellen. Je bent welkom voor een voetreflexbehandeling of voor een ontspannende hoofdmassage. Allebei manieren om even tijd te nemen voor jezelf, om uit je hoofd te gaan en te landen in je lichaam.

Even voorstellen: Eline Bekius

Juist in deze tijd is het belangrijk om zorgvuldig te luisteren naar jezelf. Je lijf heeft je namelijk veel te vertellen.Je bent welkom voor een voetreflexbehandeling of voor een ontspannende hoofdmassage. Allebei manieren om even tijd te nemen voor jezelf, om uit je hoofd te gaan en te landen in je lichaam.Bovendien is het ultiem ontspannend en een cadeautje voor jezelf.Graag tot ziens in mijn praktijk in de Bilt!

Luister naar je lichaam – het wijst je de weg richting jouw meeste gezondheid

Ervaringen van anderen

"Heb genoten van een heerlijke voetreflex behandeling bij Eline. In een ontspannen sfeer haar kundige handen te voelen is echt een cadeautje voor jezelf. Wat ik als heel prettig heb ervaren is de heldere uitleg die ze geeft en de fijne atmosfeer die ze creëert. Een absolute aanrader om je zo te laten verwennen!"
Astrid
"Ik vond de voetreflex behandeling van Eline heerlijk! Eline voelt goed aan wat je nodig hebt. Ze weet de juiste druk te geven, niet te hard en niet te zacht, waardoor je je helemaal kunt overgeven en heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast is ze een heel prettig mens, sensitief maar toch ook nuchter. En dat vind ik persoonlijk voor dit soort behandelingen ook zeker niet onbelangrijk."
Nienke
“Ik vond de voetreflexbehandeling bij Eline heel fijn. Ze is heel empathisch, kijkt goed hoe je reageert en past de behandeling daarop aan.”
Paulette

Contact met Eline

Telefoon

06 - 51 44 78 28

Website

elinebekius.com